Portrætter

Slægten Reventlow:

Friederikke Juliane (Julie) Schimmelmann
(1763 - 1816)

1763 - 1816


Andre slægter:

Wolfgang, Count Palatine af Zweibrücken
(1526 - 1569)



Slotte og Herregårde


Wulfshagen
Wulfshagen



Heraldik


Reventlow, Detlev 1680-1755 (hvid).jpg
Reventlow, Detlev 1680-1755 (hvid).jpg

Ridder af Dannebrog

Symbolum: Candide Et Constanter



Gravsten og epitafier


Mörling, Fritz 1920-1949
Mörling, Fritz 1920-1949

   

1911 Danmark Folketælling


Kildeoplysninger

  • Titel 1911 Danmark Folketælling 
    Udgiver MyHeritage 
    Kilde-ID S1535372 
    Tekst For hver husstand blev alle, der havde fast bopæl på stedet på folketællingsdagen, noteret på en hovedliste (Hoved Liste). Personer, der havde midlertidigt ophold, eller som var midlertidigt fraværende fra deres normale bopæl på folketællingsdagen, blev noteret på en tillægsliste (Tillægsliste). Skemaet "Tillægsliste A" blev brugt for personer, hvis ophold var midlertidigt, mens skemaet "Tillægsliste B" blev brugt for personer, der var midlertidigt fraværende. OBS! Hvis der er en tillægsliste for et sted, følger den umiddelbart efter hovedlistens sider. Husk at klikke gennem siderne for at se, om der er en tillægsliste, og tjek, om nogen af den husstand, der interesserer dig, var fraværende på folketællingsdagen. Ved personer på tillægslisterne noterede man enten deres egentlige opholdssted eller deres midlertidige opholdssted.


    Ved købstæder (købstæder) er folketællingen opdelt efter amt (amt), købstad (købstad) og gade (gade). Landdistrikter er opdelt efter amt (amt), herred (herred) og sogn (sogn). For kommunerne (kommune) København og Frederiksberg er folketællingen opdelt efter kommune og dernæst gade (gade). Som bruger skal man også være opmærksom på, at lokale grænser i Danmark har ændret sig megeet siden folketællingen blev afholdt i 1880. Mellem 1970 og 1974 faldt antallet af (kommune) fra 1.098 til 275, og i 2007 faldt antallet til 98. Denne samling præsenteres i overensstemmelse med de områdeinddelinger, der var gældende, da folketællingen blev afholdt.

    Forskningstip: Folk havde ofte flere fornavne. I folketællingen kan man dog finde personer, der kun er anført med et af deres fornavne — normalt deres kaldenavn — eller endda med et kælenavn/tilnavn. Hvis det i første omgang er umuligt at finde en person under et bestemt fornavn, så prøv at lede efter personen under et evt. andet fornavn eller under dem begge/alle på én gang.

    Denne samling stilles til rådighed i samarbejde med (Rigsarkivet).